Karo Pharma kasvaa keskittymällä hankintoihin

Kasvamalla orgaanisesti ja strategisten hankintojen kautta pienestä, kapea-alaisesta tutkimusyrityksestä Karo Pharma on lyhyessä ajassa vakiinnuttanut paikkansa yhtenä pohjoismaiden johtavista erikoislääkeyrityksistä ja ottanut nyt suunnan kohti Eurooppaa.

Karo Pharma perustettiin vuonna 1987, ja yritys on sen jälkeen sekä kasvanut että muuttanut toimintansa suuntaa tavoitteenaan parantaa terveyttä ja elämänlaatua.

Tänään Karo Pharma on lääkeyritys, joka myy ja markkinoi reseptilääkkeitä (Rx), ilman reseptiä myytäviä lääkkeitä ja itsehoitovalmisteita (OTC), joita myydään apteekeissa ja vähittäiskaupassa. Tuotteemme tarjoavat potilaille lisää tehokkaita hoitomahdollisuuksia yli 30 maassa. Koska väestö ikääntyy niin pohjoismaissa kuin muissakin länsimaissa, katsomme että myymiemme lääkkeiden ja apuvälineiden tarve tulee jatkumaan suurena pitkälle tulevaisuuteen.

Karo Pharma kasvaa sekä orgaanisesti että käyttämällä hyväkseen hankintamahdollisuudet, joista organisaatiomme saa synergiaetua. Keskitymme erityisesti hyvän kassavirran tuovien ja ansaintapotentiaaliltaan vakaiden, vakiintuneiden tuotemerkkien hankintaan ja tehokkaaseen integrointiin. Panostamme myös innovatiivisiin projekteihin ja kumppanuuksiin, joissa tuotteiden kehitysriski on pieni ja ne saadaan nopeasti markkinoille. Näiden kustannustietoisten strategioiden ansiosta toimintamme on viime vuosina ollut hyvin kannattavaa, ja ne tekevät meistä houkuttelevan kumppanin nyt, kun pyrimme vahvistamaan läsnäoloamme Euroopassa ja muualla maailmassa.

Viime vuosien menestys ei olisi ollut mahdollista ilman pätevää ja innokasta henkilökuntaa. Karo Pharma työllistää runsaat sata henkeä, joista 40 pääkonttorissa Tukholmassa ja loput sivutoimipisteissä Oslossa, Kööpenhaminassa ja Turussa sekä Lenhovdan logistiikka- ja tuotantoyksikössä.

Visio

Karo Pharma pyrkii olemaan menestyvä, kansainvälinen erikoislääkeyritys, joka parantaa terveyttä ja elämänlaatua. Tähän pääsemme luomalla arvoa ja kasvua yhteistyössä asiakkaittemme, kumppaniemme ja muiden sidosryhmiemme kanssa.

Tule meille töihin

Lue lisää

Yhteiskuntavastuu

Lue lisää

Johto/organisaatio

Lue lisää