Karo Pharma työnantajana

Karo Pharma on kolmessa vuodessa ainutlaatuisella tavalla kasvattanut kannattavuuttaan, laajentanut toimintaansa Eurooppaan ja tehnyt seitsemän hankintaa, ja juuri tänä muutosten aikana on jännittävää olla meillä töissä. Sitoutunut ja motivoitunut henkilökunta on yksi merkittävä syy menestykseemme, ja voidaksemme edelleen saavuttaa liiketoimintatavoitteemme pyrimme houkuttelemaan meille kaikkein pätevimmät ja innostuneimmat ihmiset. Tämän teemme tarjoamalla puoleensavetävän, dynaamisen työpaikan, joka tarjoaa hyvät mahdollisuudet kehittyä ammatillisesti ja kasvaa yhdessä yrityksen kanssa.

Karo Pharma on kansainvälinen, nopeasti kasvava lääkeyritys, jolla on toimintaa yli 30 maassa. Meillä on kuitenkin vain runsaat sata työntekijää, ja haluamme säilyttää luovan, yritteliään yrityskulttuurin ja lyhyet päätösketjut. Niinpä henkilökunnallamme on paljon vapautta luoda omat rakenteensa ja kokeilla innovatiivisia ratkaisuja. Katsomme olevamme ihanteellinen työpaikka määrätietoisille, arvovallasta piittaamattomille ihmisille, jotka eivät pelkää nopeita muutoksia.

Karo Pharman pääkonttori on Tukholmassa, ja sillä on sivutoimipisteet Oslossa, Turussa ja Kööpenhaminassa. Meillä voit työskennellä esimerkiksi markkinoinnin, myynnin, logistiikan ja myyntilupa-asioiden parissa. Tulemme tarvitsemaan lisää taitavia ja joustavia ongelmanratkaisijoita sitä mukaa kun saamme jalansijaa pohjoismaiden ulkopuolella ja myynti muihin maihin kasvaa.