Parannamme terveyttä ja elämänlaatua

Karo Pharma vaalii ihmisten hyvinvointia ja parantaa tehokkaiden hoitomahdollisuuksien saatavuutta länsimaiden ikääntyvän väestön keskuudessa. Meillä on nykyään laaja tuotevalikoima, joka jakaantuu kolmeen pääryhmään: reseptilääkkeet (Rx), ilman reseptiä myytävät ja itsehoitovalmisteet (OTC) ja muut terveyteen liittyvät tuotteet. Tuotevalikoima sisältää sekä vakiintuneita tuotemerkkejä että innovatiivisia yllättäjiä. Yritys on viime vuosina keskittynyt yhä enemmän reseptilääkkeisiin ja itsehoitovalmisteisiin, joita myydään asiakkaille apteekista ja vähittäiskaupasta. Muita terveyteen liittyviä tuotteita ovat lääkintätekniset apuvälineet ja varusteet, joita käytetään sairaanhoidossa. Kaikille ryhmille on yhteistä, että tuotteet parantavat käyttäjien terveyttä ja elämänlaatua.

Itsehoitovalmisteet

Viruseptin on kaksivaikutteinen suihke, jota käytetään ehkäisemään ja hoitamaan nenän ja nielun virusinfektioita. Viruseptin ehkäisee tehokkaasti virusten lisääntymistä ja voi nuhakuumeen jo alettua lyhentää sairausaikaa ja vähentää infektion uusiutumisriskiä. Viruseptin on ensimmäinen flunssasuihke, joka on useissa hyvin kontrolloiduissa tutkimuksissa* todettu käytännössä tehokkaaksi. Viruseptin on lääkinnällinen laite, jota on saatavana nenä- ja suusuihkeena.

* Eccles et al. Respiratory Research 2010, 11:108 Ludwig et al. Respiratory Research 2013, 14:124 Koenighofer et al. Multidisciplinary Respiratory Medicine 2014, 9:57 Eccles et al. Respiratory Research 2015, 16:121 Fazekas et al. BMC Complementary and Alternative Medicine 2012, 12:147

Palaa aloitussivulle

Locobase on kansainvälisesti vakiintunut tuotemerkki ja hoito- ja apteekkihenkilökunnan lämpimästi suosittelema tuote ongelmaihon hoitoon. Locobase on markkinoilla noin 40 maassa ympäri maailman, ja se on Ruotsin apteekkien myydyin ihonhoitovalmistemerkki. Locobasen on kliinisesti osoitettu auttavan herkkää ihoa ja tehoavan ekseemaan. Erityyppisiin vaivoihin sopivia Locobase-tuotteita ovat Repair, rasvainen emulsiovoide ja LPL.

Palaa aloitussivulle
Muut

Allévo on pohjoismaiden johtavia tuotemerkkejä. Tuotteet ovat ravintosisällöltään sopivia ihmisille, jotka haluavat entistä kestävämmän elämäntavan. Useiden tutkimusten mukaan elämäntavan muuttaminen terveellisemmäksi lisää ihmisten fyysistä ja henkistä hyvinvointia. Allévolla on Ruotsissa vahva markkina-asema, ja tuotteita myydään apteekeissa, päivittäistavarakaupoissa, terveystuoteosastoilla ja palvelumyymälöissä. Allévo on Suomessa apteekki- ja päivittäistavarakauppajakelussa, ja Norjassa sitä myydään kaikissa apteekkiketjuissa.

Dosett on lääkesäilytyksen markkinajohtaja. Ikääntyneiden osuus väestöstä lisääntyy jatkuvasti pohjoismaissa, mikä lisää lääkkeiden ja apuvälineiden kysyntää. Dosett helpottaa lääkkeiden turvallista säilytystä ja käyttöä oikeina annoksina oikeaan aikaan. Dosett on markkinajohtaja kaikissa pohjoismaissa ja jakelussa lähinnä apteekkien kautta.

Mabs-tukisukat perustuvat tutkittuun ja hyvin dokumentoituun menetelmään parantaa jalkojen verenkiertoa.

Kaikki Mabs-tukisukat on luokiteltu luokan 1 lääkinnällisiksi tukisukiksi. Valikoimassa on eri materiaaleista valmistettuja sukkia eri tilanteisiin.

Mabs-tukisukat ovat johtavassa asemassa Ruotsin apteekkimarkkinoilla, ja niitä saa myös terveystuotehyllyistä. Niillä on vahva asema Norjassa ja vakiintunut jakeluverkosto Tanskassa ja Suomessa.

Karo Pharma tarjoaa valikoiman apuvälineitä ihmisille, joiden toimintakyky on heikentynyt. Valikoima koostuu tuotteista, jotka on erityisesti kehitetty helpottamaan erilaisia arkipäivän tilanteita. Tuotteet valmistetaan Karo Pharman tehtaalla Lenhovdassa, Smålandissa, ja jaellaan pääasiassa suoraan sairaanhoitoon.

Reseptilääkkeet

Sydän/verisuonet: Kaleorid®

Kaleorid® sisältää kaliumia, joka on elimistön aineenvaihdunnassa välttämätön aine. Kaliumin vajetta voivat aiheuttaa tietyt sairaudet sekä erilaiset lääkkeet, jotka lisäävät virtsan eritystä (diureetit). Kaleorid- depottableteilla hoidetaan veren pientä kaliumpitoisuutta. Tätä lääkettä voidaan käyttää myös ennaltaehkäisevästi diureettien kanssa.
Lisätietoa valmisteyhteenvedosta

Antibiootit: Selexid®

Selexid® on antibiootti, joka kuuluu penisilliinilääkeryhmään. Selexid tappaa virtsatietulehduksia aiheuttavia bakteereja. Jos tulehdusta ei hoideta, bakteerit jatkavat lisääntymistä elimistössäsi.
Selexid-valmistetta käytetään virtsarakon tai virtsaputken tulehdusten (virtsatieinfektiot) hoitoon
Lisätietoa valmisteyhteenvedosta